Köp Siltape på apotek

Siltape medicinsk silikontejp finns att köpa hos alla apotek. Finns i utvalda fysiska apotek, gå in på respektive apotek online för att se vilka butiker som har Siltape i lager. Online finns Siltape att handla hos samtliga apotek. Siltape silikontejp är en populär tejp för ärrbehandling, det är en bevisad och beprövad metod för ärrbehandling som över tid minskar synligheten av hypertrofiska ärr och keloider.
köp siltape hos kronans apotek
köp siltape hos apoteket
köp siltape hos apotek hjärtat
köp siltape hos doz apotek
köp siltape hos apotea.se
köp siltape hos meds.se
köp siltape hos apohem.se
Siltape® är ett varumärke som ägs av
Advancis Medical UK (Brightwake Ltd).
Alla rättigheter reserverade.

Silikontejp i världsklass

Siltape är en medicinsk silikontejp för ärrbehandling. Tejpen är mjuk och skonsam. Siltape kan användas i alla situationer där vanlig tejp används, utmärkt på torr, skör och känslig hud. Finns att köpa på apotek.
Konsumentkontakt: MEDFOUR AB | Org.nr 559008-9024 | info@medfour.se | +46 (0) 8-122 014 20
MEDFOUR AB är en snabbväxande svensk distributör av produkter inom sårbehandling, vardagshälsa och medicinteknik. Våra varumärken MGO Manukahonung – manukahonung från Nya Zeeland, Manuka Fill – sårsalva för behandling av alla typer av sår, Cl-ear – örondroppar och öronspray som tar bort vaxpropp och öronvax, Siltape – silikontejp för ärrbehandling och Activon – sårsalva och förband med manukahonung. Finns att köpa på apotek.