Siltape medicinsk silikontejp

Siltape är en mjuk medicinsk silikontejp för ärrbehandling. Kan användas för platta ärr, hypertrofiska ärr och keloider. Siltape kan även användas i alla situationer där vanlig tejp används. Den är utmärkt på torr, skör och känslig hud. Det atraumatiska silikonet skonar huden och kan enkelt lyftas och fästas igen om man vill justera läget.

Fördelar med Siltape

För ärrbehandling

Utmärkt på torr skör och känslig hud

Slipp kladd med geler och krämer

Återanvändbar

Mjuk, skonsam och följsam

Hur man får bort ärr

Tejpen levereras i en praktisk rulle med perforeringar var 5:e cm. Perforeringarna gör det enkelt att riva av bitar utan att behöva använda sax. Placera tejpbitar bredvid varandra vid behov av att täcka större ärr.

Instruktioner
Riv/klipp i önskad längd, avlägsna skyddsplasten, fixera.

Finns i två storlekar

2cmx3m
4cmx1,5m

Så här behandlas ärr med silikontejp

Det är lämpligt att inleda behandlingen med silikontejp 1–2 veckor efter borttagning av stygn. Såret ska vara helt läkt och det ska inte finnas några sårskorpor kvar. Låt silikontejpen täcka ärret dygnet runt, ta bort vid dusch eller bad, torka torrt och återanvänd samma tejpremsa igen fram till dess att silikontejpen inte fäster lika bra. Byt då till en ny tejpremsa. Kan även användas för att behandla äldre ärr.

Läs om ärrbehandling
köp siltape hos kronans apotek
köp siltape hos apoteket
köp siltape hos apotek hjärtat
köp siltape hos doz apotek
köp siltape hos apotea.se
köp siltape hos meds.se
köp siltape hos apohem.se
Siltape® är ett varumärke som ägs av
Advancis Medical UK (Brightwake Ltd).
Alla rättigheter reserverade.

Silikontejp i världsklass

Siltape är en medicinsk silikontejp för ärrbehandling. Tejpen är mjuk och skonsam. Siltape kan användas i alla situationer där vanlig tejp används, utmärkt på torr, skör och känslig hud. Finns att köpa på apotek.
Konsumentkontakt: MEDFOUR AB | Org.nr 559008-9024 | info@medfour.se | +46 (0) 8-122 014 20
MEDFOUR AB är en snabbväxande svensk distributör av produkter inom sårbehandling, vardagshälsa och medicinteknik. Våra varumärken MGO Manukahonung – manukahonung från Nya Zeeland, Manuka Fill – sårsalva för behandling av alla typer av sår, Cl-ear – örondroppar och öronspray som tar bort vaxpropp och öronvax, Siltape – silikontejp för ärrbehandling och Activon – sårsalva och förband med manukahonung. Finns att köpa på apotek.