Silikontejp ärr bäst i test

Det finns flera olika silikontejp för ärr att köpa på apotek. Siltape silikontejp är en populär tejp som säljs på apotek och har fått höga betyg och rekommendationer.

Siltape medicinsk silikontejp

siltape medicinsk silikontejp

Siltape silikontejp har funnits att köpa på apotek under några år och har snabbt kommit att bli den mest sålda silikontejpen för ärr. Siltape rekommenderas att använda för behandling av ärr, både hypertrofiska ärr och keloider. Siltape anses vara bäst i test vid jämförelser med andra tejper sätt till funktion, pris och användningsområden.

Skyddande och för ärrbehandling

Siltape passar alla och är utmärkt för dig som även har torr, skör och känslig hud. Silikontejp fungerar här som ett extra hudlager som skyddar huden. Det främsta användningsområdet för silikontejp är för ärrbehandling. Medicinsk silikontejp, som Siltape, kan användas för alla ärrtyper, så fort såret läkt och ärrvävnad har bildats. Fördelen med silikontejp är att du till skillnad från många andra silikonbaserade behandlingar i gelform slipper kladdet. Silikon förbättrar hudens struktur och elasticitet vilket över tid gör ärret mindre visuellt synligt. Ärrbehandling med silikontejp är en vanlig, beprövad och populär metod som är skonsam och enkel.

Silikontejp bäst-i-test

Siltape medicinsk silikontejp har erhållit den prestigefyllda utmärkelsen "bäst-i-test" på Testvinnarna.se som rankar de bästa produkterna inom varje segment baserade på samlade tester och recensioner online.

I den omfattande testrapporten som du hittar på Testvinnarna.se framhävs Siltape egenskaper när det gäller silikontejp för ärr. Produkten har imponerat stort på experterna och konsumenterna som deltog i testet. Siltape egenskaper och teknologi i att behandla ärr har verkligen satt en ny standard inom branschen. Läs om hela testet silikontejp för ärr bäst-i-test.

Önskar du läsa mer i detalj om varför Siltape blev utsedd till bäst-i-test och vilka fördelar den erbjuder inbjuder vi er att fördjupa er i den fullständiga testrapporten på Testvinnarna.se. Siltape kommer fortsätta att vara en pålitlig partner för alla som söker effektiva lösningar för ärrbehandling.

Köp Siltape som utnämnts som bäst i test

Siltape silikontejp, bästsäljande för ärrbehandling, finns att köpa på apotek. Köp Siltape på Kronans Apotek, Apoteket, Apotek Hjärtat, Doz Apotek, apotea.se, MEDS, Apohem.

Läs våra andra artiklar

Senast uppdaterad: 23 augusti 2023
Siltape® är ett varumärke som ägs av
Advancis Medical UK (Brightwake Ltd).
Alla rättigheter reserverade.

Silikontejp i världsklass

Siltape är en medicinsk silikontejp för ärrbehandling. Tejpen är mjuk och skonsam. Siltape kan användas i alla situationer där vanlig tejp används, utmärkt på torr, skör och känslig hud. Finns att köpa på apotek.
Konsumentkontakt: MEDFOUR AB | Org.nr 559008-9024 | info@medfour.se | +46 (0) 8-122 014 20
MEDFOUR AB är en snabbväxande svensk distributör av produkter inom sårbehandling, vardagshälsa och medicinteknik. Våra varumärken MGO Manukahonung – manukahonung från Nya Zeeland, Manuka Fill – sårsalva för behandling av alla typer av sår, Cl-ear – örondroppar och öronspray som tar bort vaxpropp och öronvax, Siltape – silikontejp för ärrbehandling och Activon – sårsalva och förband med manukahonung. Finns att köpa på apotek.